Tablete și laptopuri pentru elevii și profesorii școlii din Târnova

Indiferent de scenariul în care școlile își vor desfășura activitatea, în sistem online sau față în față, elevii și părinții din Târnova nu vor mai avea motive de îngrijorare, după ce reprezentanții administrației locale au reușit să achiziționeze, printr-un proiect european, echipamente IT diverse, pentru buna desfășurare a orelor de curs.

Aproximativ 80 de tablete și 11 laptopuri, precum și alte echipamente IT, au ajuns săptămâna trecută la școala din Târnova. Tabletele și laptopurile urmează să fie distribuite elevilor și profesorilor zilele următoare. Pe lângă acestea, au mai fost achiziționate și table inteligente, routere wireless și videoproiectoare.

„Echipamentele au ajuns la școală. Pentru tablete s-au făcut și verificările necesare, pentru că ne-au venit și cartelele SIM, urmează ca zilele următoare să le predăm elevilor. În total, au fost achiziționate 79 de tablete, opt table inteligente, opt routere, opt sisteme de videoproiectare și 11 laptopuri pentru cadrele didactice. Proiectul a fost implementat de primărie, prin Programul Operațional Competitivitate (POC), pentru dotarea școlii gimnaziale din comună.”, aflăm de la viceprimarul comunei Târnova, Nicolae Dan Galben.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)