Taberele școlare pot fi plătite cu tichetele de vacanță ale părinților

group of school children with teacher on field trip in nature, jumping.
untitled design set 970x90 px

Taberele școlare ale copiilor vor putea fi plătite de acum cu tichetele de vacanță primite de părinți la serviciu. Vor avea de câștigat atât elevii, cât și societățile din industria ospitalității, consideră deputatul Silviu Hurduzeu.

Deputaţii au adoptat săptămâna trecută un proiect de lege pentru modificarea legii privind acordarea biletelor de valoare, care prevede instituirea posibilităţii ca plata taberelor pentru copii să poată fi făcută şi cu voucherele de vacanţă acordate părinţilor.

„Voucherele de vacanță vor putea fi folosite ș𝗶 pentru taberele copiilor! Este bine că părinții pot decide acum dacă vor să plătească cu tichetele de vacanță tabăra copiilor sau concediul familiei. Câștigă, pe de o parte copiii, care pot merge mai ușor în taberele școlare naționale, dar și în taberele tematice organizate pe teritoriul țării noastre, iar pe de altă parte ies în câștig și societățile din industria ospitalității pentru că în acest fel bani acordați pentru susținerea acestui sector economic pot fi cheltuiți în totalitate.”, spune deputatul Silviu Hurduzeu.

Proiectul de lege fusese adoptat deja de Senat, Camera Deputaților fiind for decizional în acest caz.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/