Tabela de marcaj de la stadionul „Păltinișanu” a ajuns la arena de rugby

tabela
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Viceprimarul Tabără anunță că în condițiile în care se pregătește demolarea vechiului stadion „Dan Păltinișanu”, tabela de marcaj va fi folosită la arena de rugby, care duce lipsă de multă vreme de o astfel de dotare.

Arena de rugby din Timișoara va avea, în sfârșit, o tabelă de marcaj funcțională. Nu este vorba de una nouă, ci de cea folosită pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

Arena de rugby din Timișoara nu beneficiază de mai multă vreme de o tabelă funcțională, la un standard acceptabil. Profitând de faptul că stadionul “Dan Păltinișanu” este în linie dreaptă de pregătire a demolării, urmând construirea unui nou stadion, am solicitat Consiliului Județean Timiș să ne dea nouă tabela de marcaj electronică, pentru a o amplasa la stadionul de rugby. În buna colaborare cu Consiliul Judeţean Timiş, am beneficiat de acordul lor, astfel încât proprietatea acesteia va fi transmisă în patrimoniul administrației locale, fără plată”, a afirmat Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei.

untitled design set 970x90 px

Cosmin Tabără a precizat că până la modernizarea arenei de pe strada Pictor Theodor Aman, echipa de rugby va beneficia de tabela de pe ”Dan Păltinișanu” și o va putea folosi.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/