„Tabăra din inima satului” debutează la Moniom

tabara din inima satului
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Proiectul Episcopiei Caransebeșului, organizat sub forma unor tabere și școli de vară, se pregătește de start. Primul „episod” debutează la finalul lunii, lângă Reșița.

Moniomul va găzdui, în perioada 27 iunie – 1 iulie, cea de-a șasea ediție a „Taberei din inima satului”. Peste 60 de copii din localitate, dar și din Reșița, vor participa la activitățile derulate pe parcursul celor cinci zile de tabără, care va cuprinde ateliere de educație pentru viață, dezvoltare personală, lucru în echipă și comunicare, jocuri, seri tematice și momente artistice.

Organizatorii taberei de la Moniom sunt: Centrul de Tineret Moniom și Parohia Moniom, în colaborare cu ATOR Banatul de Munte și Departamentul de Tineret al Episcopiei Caransebeșului.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

„Mulțumim părinților și oamenilor de bine care se implică, alături de noi, în organizarea taberei și în acest an. De asemenea, mulțumim sponsorilor noștri, care ne susțin în organizarea acestui proiect: Spaleck Reșița, Maxagro, Dacus Resița”, transmit organizatorii.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/