Sute de pachete cu rechizite, distribuite copiilor din Timișoara de la o școală și trei grădinițe

gal 1

Un număr de 600 de copii, elevi și preșcolari, din Timișoara au primit, în prag de iarnă, pachete cu conținut cultural, în cadrul unui proiect derulat de Grupul de Acțiune Locală Timișoara în parteneriat cu Fundația Filantropia Timișoara. 

Copiii care au primit pachete cu caiete, cărți și instrumente de desenat studiază la Școala Generală nr. 1 și la grădinițele 38, 6 și 19, toate din Timișoara.

gal 3

leader board 728 x 90 px

„Alăturându-se proiectelor deja devenite tradiție ale fundației Filantropia, GAL Timișoara și-a propus să contribuie la efortul fundației și să investească în viitorul educațional al celor mici. Cu ajutorul fiecăruia dintre noi, putem înlesni accesul la educația de bază și prin acest demers să oferim un viitor mai bun pentru copii de azi, adulții de mâine. Fiecare locuitor al Timișoarei poate contribui la viitorul orașului și la o educație de calitate pentru că doar împreună reușim.”, a transmis Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Acțiunea a avut loc în baza unui acord de cooperare al Grupului de Acțiune Locală Timișoara cu Fundația Filantropia Timișoara, în cadrul unui proiect finanțat de Primăria Timișoara, prin Direcția de Asistență Socială a municipiului.