Sursele publice de apă ale Lugojului, curăţate şi dezinfectate

fantani lugoj 2
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Societatea de apă canal, Meridian 22 Lugoj anunță că începând de săptămâna viitoare, va efectua lucrări de întreținere la fântânile publice din municipiul Lugoj.

Zece fântâni publice din Lugoj, care vor reprezintă o treime din cele existente în oraş, vor fi închise începând de marți, 9 aprilie, începând cu ora 9. La acestea, Meridian 22 va efectua lucrări de dezinfectare și igienizare.

Scopul este distrugerea sau neutralizarea bacteriilor și virușilor prezenți în apă. La reluarea alimentării cu apă este posibil ca apa de la robinete să curgă tulbure sau să aibă miros de clor. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să nu se folosească apa până la intrarea in parametri normali. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a anunțat Meridian 22.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Fântânile oprite sunt cele din Micro V, Micro I, str. Pinilor bl.7, Parcul Poștei, malul Timișului – Spl. 1 Decembrie 1918, bl 21, Catedrală, str. Ep. Dr. Ioan Bălan, Str. Libertății, cartier Cotu Mic, cea de la Troiță, Parcul Gării, str. Mureșului colț cu str. A. Vlahuță, str. Făgetului-zona blocuri.

Lucrările de întreținere vor dura până vineri, 12 aprilie, ora 11.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/