Surprize de poveste la Balul Bobocilor UEM!

Cu trei săptămâni înainte ca balul studenților boboci să aibă loc, participanții au și început să se învârtă în pași de dans prin sala de sport, pentru a se pregăti cât mai bine pentru cea mai importantă seară din primul an de studenție. Concursul de anul acesta ascunde în spatele cortinei surprize peste surprize.

Balul Bobocilor Universității „Eftimie Murgu” din Reșița va avea loc pe data de 6 noiembrie, însă până atunci toți concurenții s-au înscris deja la partea de pregătire. Așa cum se obișnuiește la fiecare ediție, și anul acesta organizatorii balului studențesc, Liga Studenților, se ocupă de participanți astfel încât aceștia să plece cu șanse egale în fața juriului.

La partea organizatorică, balul de anul acesta respectă tiparul din ceilalți ani. Va fi un moment special pregătit din timp, cum a fost dansul cu umbrelele de anul trecut, și apoi urmează cele trei probe, două de dans și una de abilități. „Anul acesta vrem să facem ceva diferit. Cele două probe de dans, tango argentinian și valsul ales de concurenți, vor conține în spate o poveste. Deocamdată este la stadiul de plan, vrem să vedem dacă bobocii sunt pregătiți pentru așa ceva, dar am dori ca fiecare probă să spună o poveste”, a precizat Alina Bosânceanu, președintele Ligii Studenților UEM. Cea de-a treia probă va măsura abilitățile tinerilor proaspăt ieșiți de pe băncile liceului. Astfel, dacă anul trecut boboceii și-au arătat talentul, anul acesta își vor etala abilitățile de comunicare și adaptare.

Cât despre invitați, aceștia rămân încă în secret, însă promisiunile sunt că va exista un invitat special care să cânte și să încânte publicul, o vedetă de talie națională. „Vor fi soliști locali, trei formații care au cântat la diferite evenimente din județ, cunoscute de publicul cărășean, și vom avea și un invitat special, dar încă nu putem dezvălui despre cine este vorba”, a precizat Alina Bosânceanu pentru Express de Banat. Cei care se ocupă de tinerii participanți pentru a-i pregăti în cele patru probe sunt Claudiu Borobei pentru momentul special, Alexandru Leică, fost participant anul trecut ca boboc, și Ovidiu Tomescu, cel care de fiecare dată se ocupă de coregrafie în probele de dans.

Foto: cotidianul.ro