Superdry vine la Iulius Town! Stilul american-vintage cu grafică realizată manual este gata să fie adoptat de timișoreni

explo 1000x200

Iulius Town Timișoara aduce un nou retailer de branduri internaționale! Superdry deschide primele locații din afara capitalei la Timișoara și Cluj. Colecțiile retailerului britanic sunt cunoscute pentru stilul american-vintage și sunt purtate de vedete ca Bradley Cooper, Zac Efron sau Justin Bieber.

Superdry, retailer britanic de îmbrăcăminte casual și sport, își deschide ușile la Iulius Town Timișoara. Geci, hanorace, blugi, pantaloni, accesorii și încălțăminte cu un design unic și confortabil pot fi cumpărate de clienții timișoreni. Stilul urban-casual le oferă un outfit original purtătorilor de haine semnate de Superdry. Pasionații de sport pot opta pentru îmbrăcămintea și accesoriile Superdry Sport și îmbrăcămintea pentru ski Superdry Snow. Stilul american-vintage îmbinată cu grafica realizată manual și țesăturile de calitate sunt principala caracteristică a lui Superdry. Bradley Cooper, Zac Efron și Justin Bieber se numără printre clienții care poartă hainele retailerului. Superdry are peste 750 de magazine în 65 de țări.

Iulius Town Timișoara se mândrește cu alte două magazine de renume pentru segmentul de sport. VGeneration și New Era au fost aduse în premieră în regiunea de vest a țării. VGeneration reunește branduri de renume internațional, cum ar fi VANS, New Era, Superdry, Fila, Puma, UGG și Saucony.  New Era are peste 100 de ani de experiență în producția de șepci de cea mai înaltă calitate. Portofoliul numără peste 500 de licențe și a devenit furnizorul de șepci exclusiv pentru Baseball Major League din 1993.

tmc 640