Super-party maraton, la Bamboo Outdoor Văliug! DJ LaOra, surpriza de la miezul nopţii!

po 1000x100px (4)

Pontoanele de pe marginea lacului Văliug sunt şi în această vară punctele de maximă atracţie pentru tinerii din Reşiţa, Timişoara, Lugoj, Arad şi nu numai.

Cluburile de fiţe din Timişoara nu se mai pot lăuda şi în sezonul estival cu cele mai tari petreceri, deoarece acum adevărata distracţie s-a mutat pe malurile lacurilor din zona Semenic. ,,Zilele călduroase de vară încep pe pontonul Bamboo cu o petrecere de zi în care vom dansa pe ritmurile deep-tech ale lui Alex Icleanu, susţinut de percuţionistul Babu. După apus, dansăm sub stele pe beat-urile LaOrei, o dj-iţă cunoscută pentru stilul ei caracteristic, cu influenţe deep/indie/disco. Alex Icleanu la warm-up şi Babu la percuţii vor completa o seară care se anunţă cel puţin deosebită”, a declarat Cătălin Radu, managerul Bamboo Outdoor Văliug.
Primele ritmuri electrizante ce vor ridica pontonul în picioare se aud la orele 16.00, iar DJ LaOra va trece la pupitru chiar la miezul nopţii. Pentru dive, intrarea e liberă, în timp ce domnii vor trebui să scoată din buzunar doar 20 de lei. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0757.02.22.22. Dress code: electro-cute!

 

headerexpress cc

foto: facebook