„Suntem la Pro România și nu ne întoarcem la PSD! Vom schimba Guvernul Dăncilă, un guvern de oameni nepregătiți, mincinoși și slabi!”

untitled design set 970x90 px

Victor Ponta, președintele Pro România, a șters pe jos în Cinematograful „Dacia” din Reșița cu membrii Guvernului și a respins vehement fuziunea cu PSD în varianta în care Liviu Dragnea va fi obligat să renunțe la șefia social-democraților!

Fostul premier al României a fost așteptat la Reșița de o sală aproape plină, semn că organizația Pro România Caraș-Severin e deja una solidă, care va conta serios încă de la scrutinul din 26 mai, pentru Parlamentul European. Ponta a sosit în Banat alături de fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, și a spus încă de la început că nu vrea să facă niciun fel de promisiuni. A vorbit în schimb despre perioada în care el a condus Guvernul, dar și despre noul proiect politic pe care a ajuns să-l inițieze din cauza lui Liviu Dragnea și care, din cauza timpului scurt, poate crea confuzie de care să profite tocmai PSD. „Și care au rămas în PSD, și cei care au plecat, și cei care nu m-au votat niciodată spun că, într-adevăr, guvernarea 2012-2015 a fost poate cea mai bună din ultima perioadă și că România mergea într-o direcție bună. Nu toată lumea știe că Pro România înseamnă acum Victor Ponta, Corina Crețu, Mihai Tudose, Iurie Leancă, Ion Mocioalcă sau Ion Spânu. Oameni pe care românii îi cunosc, dar despre care nu toți știu că sunt la Pro România. Mi se întâmplă în continuare să merg cu Corina Crețu prin toată țară și să vină multă lume la noi, ne îmbrățișează, ne urează succes și ne spun: «Domnu’ Ponta, noi vrem să votăm cu dumneavoastră, cu doamna Corina Crețu, cu PSD, nu?!» Nu suntem PSD, acolo e Dragnea cu Dăncilă! Noi suntem de la Pro România! Suntem la Pro România și nu ne întoarcem la PSD! Nu am plecat din PSD ca să facem Pro România și să ne întoarcem”, a afirmat Victor Ponta pe scena Cinematografului „Dacia”.

Fostul premier a subliniat faptul că fiecare vot pe care Pro România îl va obține în 26 mai va veni de la oameni care cred cu adevărat în candidații partidului, lucru care nu e valabil și în cazul social-democraților, obișnuiți să aducă votanți cu forța sau să amenințe primarii: „Evident că schimbarea pe 26 mai poate să vină de la Pro România. Ceilalți de la USR, PNL nu sunt pregătiți deloc. Și eu, și domnul Mocioalcă, și domnul Spânu, și domnul Bănicioiu, suntem deputați în Parlamentul României. Vom vota și vom schimba Guvernul Dăncilă pentru că e un guvern de oameni nepregătiți, de oameni mincinoși, de oameni slabi. Dar nu vom vota niciodată să vină în loc Ludovic Orban cu ai lui sau USR! Vom lupta ca să avem un guvern cel puțin la fel de bun ca cel din 2012-2015. Pe 27 mai, imediat după alegeri, să ne bucurăm împreună pentru faptul că se naște Pro România. Un partid nu există până nu participă la niște alegeri și până nu primește niște voturi de la oameni. Până atunci, de fapt, e doar o dorință, un proiect, dar nu există cu adevărat. Pro România se va naște cu adevărat pe 27 mai. Sunt convins că cei care merg din partea Pro România, Corina Crețu, Mihai Tudose, Iurie Leancă, Geanina Pușcașu, toți ne vor reprezenta cu cinste la Bruxelles și vor ști să promoveze proiectele care sunt importante pentru România”.

Dacă la precedenta sa vizită în municipiul de pe Bârzava spunea că h-abar nu are cine e noul președinte PSD Caraș-Severin, între timp, Victor Ponta a aflat cine e Luminița Jivan. Nu-și dorește astfel de oameni în Pro România! „Vreau să vă rog frumos să țineți ușile deschise la Pro România pentru cei buni care au făcut politică, care nu au mai făcut și să le închideți pentru fripturiștii și ăia care, când vor vedea că se scufundă PSD, vor veni repede, șobolani care vor fugi de pe o corabie să vină spre Pro România. Fără tot felul Luminițe, domnul Mocioalcă, fără tot felul de Rovane, domnul Ponta, îmi zic mie, fără tot felul de oameni care sar dintr-o corabie în alta când văd că se scufundă! Pe aceia lăsați-i cu Dragnea!”, le-a cerut Victor Ponta colegilor săi.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/