„Sunt și oameni de calitate în PSD”

Primarul liberal Adrian Torma admite că în PSD există și oameni de calitate. Ce l-a determinat să spună asta? Promisiunea unui ministru.

Primarul orașului Moldova Nouă recunoaște calitatea oamenilor din PSD. A dat și un exemplu în acest sens: ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, care, pe când era Ministrul Economiei, în luna august a acestui an, a promis că în vara anului viitor problema iazului de decantare de la Boșneag va fi rezolvată.

Potrivit primarului Adrian Torma, ministrul s-a ținut de cuvânt în ceea ce privește afirmația din luna august. „Noi am finalizat toată documentația, am eliberat toate documentele, inclusiv autorizația de construcție. De la începutul anului viitor se va umezi ușor iazul. Chiar în ședința din luna aceasta Ministerul Economiei solicită și sper ca toți consilierii să fie de acord să le atribuim un teren pe care vor fi montate containere și o pompă care va trage apa din Dunăre și va intra în rețeaua ce va fi construită pentru a uda iazul. Eu cred că în vara lui 2018 iazul va fi deja rezolvat”, a declarat primarul Adrian Torma pentru Express de Banat.

Reamintim că România a fost sesizată la Comisia Europeană privind poluarea de la Moldova Nouă, care afectează atât locuitorii din zonă, cât și partea vecină, Serbia, astfel că se impun măsuri urgente care să pună capăt acestei situații.