Sub influența drogurilor la volan, o descoperire uzuală a polițiștilor

promovare online Timisoara Casa Auto

Sunt tot mai dese episoadele în care polițiștii cărășeni descoperă șoferi aflați sub influența drogurilor. Două astfel de cazuri au fost descoperite în ultimele 24 de ore.

Azi-noapte, la ora 04.20, polițiști de la Biroul Rutier Reșița au oprit pentru control, pe strada Fântânilor din oraș, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Bocșa, care a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru THC. Tânărul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Un alt bărbat de 35 de ani din Reșița, care conducea un autoturism pe strada Ion Luca Caragiale, a fost oprit ieri, la ora 14.25, pentru control, de polițiști de la Biroul Rutier Reșița, acesta refuzând testarea cu aparatul DrugTest. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii consumului de substanțe, bărbatul refuzând recoltarea probelor.

promovare banner maxagro

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice de sânge și continuă cercetările.

publicitate tmc 640