Sub 8% din locurile de muncă scoase la bursă de AJOFM Timiș sunt pentru absolvenții cu facultate

post it 3847390 1280
Cuib de vise 1000x100

43 de agenți economici și-au anunțat participarea la Târgul locurilor de muncă organizat de AJOFM Timiș joi, în 11 mai, la Timișoara. Aceștia au la dispoziția celor care își caută un job aproximativ 1.300 de oferte. 

Potrivit AJOFM Timiș, dintre cele 1.328 de locuri muncă oferite de agenții economici care s-au înscris la târg, 1.225 sunt pentru absolvenții cu studii medii, iar 103 – pentru cei cu studii superioare.

Pentru cei cu studii medii, cele mai multe joburi se regăsesc în industria automotive, comerţ, industria alimentară, HORECA sau transporturi rutiere de mărfuri, iar pentru cei cu facultate – în domeniile comerţ, cercetare-dezvoltare în stiinţe naturale şi inginerie, industria software și automotive.

STPT job 1000x200

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi care sunt în evidenţa agenţiei sau cele care se înregistrează la agenţie până la data organizării târgului pot beneficia în mod gratuit de servicii de informare şi consiliere profesională, incluzând îndrumare şi sprijin în realizarea CV-ului şi a unei scrisori de intenţie.

Târgul locurilor de muncă va avea loc în 11 mai, la Casa Tineretului din Timișoara.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/