Sub 20 de pacienți COVID-19 internați în județul Timiș! Statistici cu semne de întrebare

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Statisticile încă le dau bătăi de cap autorităților la final de pandemie. Nu se cunoaște cauza care stă la baza diferențelor furnizate la nivel național și local, dar cert este că numărul celor infectați este în scădere.

Potrivit buletinului furnizat astăzi de Grupul de Comunicare Strategică, în total, în județul Timiș, au fost înregistrate 501 cazuri de COVID-19. La rândul său, Direcția de Sănătate Publică a transmis, tot astăzi, situația din județ.

„Până la această dată, 382 de persoane din județul Timiș au fost externate de la Spitalul de Boli Infecţioase și Pneumoftiziologie «Dr.Victor Babeş» Timişoara, 2 persoane de la Spitalului Municipal «Dr. Teodor Andrei» Lugoj și 15 persoane de la Maternitatea Bega, după ce au trecut printr-o dublă testare la interval de 24 de ore, cu rezultat negativ. De la începutul pandemiei COVID-19 și până în prezent, conform datelor actualizate, au fost înregistrate 53 decese în rândul persoanelor confirmate pozitiv pentru infecția cu SARS-CoV-2, de pe teritoriul județului nostru. În contextul infecției cu SARS-CoV-2, în secțiile de profil din cadrul unităților sanitare cu paturi din județul Timiș, mai sunt internate 17 persoane depistate pozitiv”, se arată în comunicatul de presă.

Dacă apelăm la un simplu calcul de matematică, conform celor de la DSP, vorbim de 469 de cazuri în Timiș. Dacă luăm ca reper datele furnizate de Grupul de Comunicare Strategică lipsesc 32 de cazuri din raportare. Și primarul Nicolae Robu publică statistici cu privire la situația de la Spitalul „Victor Babeș”, dar în care sunt luați în calcul toți bolnavii internați doar unitatea sanitară de la Pădurea Verde, indiferent de județul din care provin. Astfel, numărul total de vindecări depășește 500, iar cel al îmbolnăvirilor, 570.

promovare banner maxagro

Care este situația concretă? Nimeni nu știe…

Sursa foto:medlife.ro

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/