STUPID. 4 autobuze Mercedes noi-nouțe stau pe dreapta la Oravița! Nu are cine să le conducă!

autobuze fara sofer la oravita

Autobuzele hibrid, cu 0 km la bord, stau de mai bine de doi ani degeaba! Primăria nu poate angaja șoferi pentru ele!

Achiziționate printr-un proiect european de primarul-campion la finanțări UE, Dumitru Ursu, autobuzele renumitului constructor german au ajuns imediat după semnarea contractului la Oravița. Înainte să înceapă construcția depoului, să fie asfaltate străzile și pavate trotuarele, lucrări prevăzute și ele în proiect. La mai bine de doi ani de când cele 4 Mercedes au fost văzute pentru prima dată de orăvițeni, autobuzele sunt tot nemișcate. Pentru că nu are cine să le conducă!

„Am trimis un memorandum la Guvern pentru că nu putem să scoatem posturile de șofer la concurs deoarece nu sunt posturi unice. Ne lipsesc șoferii, ăsta e motivul pentru care nu avem autobuzele pe traseu. Am trimis memorandum ca să ne fie aprobate posturile de șoferi pe care ni le-am asumat prin proiect. Ne-am obligat că înființăm 8 posturi de șofer. Nu avem azi niciunul!”, a explicat primarul Ursu pentru expressdebanat.ro.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Edilul-șef mai spune că nu se aștepta ca autobuzele să vină atât de repede, dar că e bine că s-a întâmplat așa, deoarece după pandemie au fost probleme mari cu livrările în industria auto, iar prețurile au crescut semnificativ. „Când avem șoferii, scoatem autobuzele pe traseu. Noi cum am scos la licitație achiziția de autobuze, ni le-au adus imediat, le-au avut pe stoc. Nici garajul nu era terminat, mici drumurile, nici trotuarele, nimic! Nu am pierdut că au venit atât de repede pentru că au crescut prețurile semnificativ ulterior.”, a adăugat primarul Ursu.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/