Studenții UVT vă invită la Premiera spectacolului „Bal la Savoy”

bál a savoyban (6)
Mall 1000x100 untitled design set 970x90 px

Studenții Facultății de Muzică și Teatru (FMT-UVT) au bucuria de a vă invita la premiera spectacolului „Bal la Savoy”, compozitor Paul Abraham, o creație lirică bine-cunoscută pentru caracterul său tineresc și vesel.

Evenimentul, ce va fi organizat miercuri, 8 iunie 2022, începând de la ora 19, în sala Operei Naționale Române din Timișoara, este oferit întregii comunități timișorene, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Întreaga producție artistică, de la orchestră și soliști, până la cor, este asigurată de studenții – artiști coordonați de către profesorii lor de la FMT-UVT, respectiv Dirijor: Herman Szabolcs, Regizor: Nicolae Mihai Brânzeu, Maestrul de cor: lect. univ. dr. Darius Divian Iordănescu, Coregrafi: Denis Matei & Flavius Popă, Profesor coordonator: cda. Dr. Gabriela Diana Matei, Pregătire muzicală: Peter Oschanitzky, Corepetitori: Rareș Păltineanu, lect. univ. dr. Dianna Vasiu.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea: „Noul spectacol liric „Bal la Savoy”, oferit de studenții și cadrele universitare ale Facultății de Muzică și Teatru a UVT, se înscrie în seria contribuțiilor artistice pe care le oferim comunității timișorene. Genericul bine-cunoscut, „La UVT, Cultura este Capitală!”, sub care oferim publicului noi evenimente de artă și spectacole, îi valorizează în comunitatea timișoreană pe artiștii și intelectualii universitari din UVT, așa cum sunt și talentații studenți ai Facultății de Muzică și Teatru, alături de mentorii lor. Vă așteptăm la operetă, miercuri seară, în sala Operei Naționale Române din Timișoara.”

untitled design set 970x90 px