Studenții UPT, burse în securitatea cibernetică, din SUA

stiri despre securitate cibernetica burse sua upt
Stiri Timisoara si Resita Muzeul Banatului Montan mbmr 1000x100

Studenții Universității Politehnica Timișoara au șansa să primească burse, prin parteneriatul cu OPSWAT Academy, care îi va specializa în  securitate cibernetică.

Compania americană are un fond de 10 milioane de dolari prin care finanțează infrastructura pentru cursuri a mai multor universități din lume. Acum, studenții și cadrele didactice din UPT au acces la ore și licențe pentru programe de studii în securitatea cibernetică. Parteneriatul cu Opswat Academy asigură pentru cadrele didactice din Facultatea de Automatică și Calculatoare a UPT acces la programele de training si certificare ale companiei OPSWAT, în domeniul securității cibernetice și tehnologiilor Cloud Computing.

Totodată, studenții facultății vor putea sa acceseze aceste cursuri OPSWAT, în cadrul diferitelor discipline unde cadrele didactice vor folosi resursele oferite de OPSWAT Academy. În același timp, compania a pus la dispoziție licențe gratuite pentru studenții care doresc să urmeze programele OPSWAT Academy.

„Suntem încântați să facem parte din această inițiativă și că am colaborat cu OPSWAT Academy. Educarea viitorilor specialiști în domeniul securității cibernetice, amenințărilor, prevenirii etc. a devenit o abordare obligatorie în ecosistemul IT de astăzi. De la trimiterea sau primirea unui e-mail la sistemele cloud și Internet of Things, fiecare utilizator sau specialist ar trebui să fie instruit în detectarea și combaterea amenințărilor sau dezvoltarea sistemelor securizate”, a declarat conf. univ. dr. ing. Răzvan Bogdan, prodecan al Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica Timișoara.

Stiri admitere Timisoara gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Stiei Timisoara Muzeul TM

OPSWAT Academy se află în fruntea formării CIP în domeniul securității cibernetice, oferind educație vitală în domeniul securității cibernetice atât persoanelor, cât și organizațiilor din întreaga lume. Dedicată să echipeze experții în securitate cibernetică cu abilitățile necesare pentru a proteja infrastructura crucială, Academia OPSWAT se angajează să elimine decalajul în competențe în domeniul securității cibernetice cu inițiativele sale de formare de ultimă oră.

 

Stiri Timisoara si Resita Revista Banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/