Studenții s-au întrecut în proiecte digitale, la Timișoara

concurs proiecte digitale upt
Stiri Timisoara si Resita Muzeul Banatului Montan mbmr 1000x100

Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul Multimedia și Departamentul ID/IFR și educație digitală, a organizat cea de-a X-a ediție a concursului Interactive Digital Media Student Contest IDMSC 2024.

Competiția, desfășurată în format hibrid la Biblioteca UPT, stimulează creativitatea și spiritul de competiție în domeniul multimedia. Studenții au avut ocazia să își prezinte cele mai interesante proiecte, dar și să interacționeze direct cu reprezentanți ai mediului economic, posibili angajatori ai participanților. La competiție au participat atât studenți, cât și elevii de liceu, individual sau organizați în echipe.

După prezentarea celr 30 de proiecte, juriul de specialitate a stabilit câștigătorii, pe cele 5 secțiuni de concurs, aceștia fiind recompensați cu premii în valoare de 5.000 de euro.

Marii câștigători al Interactive Digital Media Student Contest IDMSC 2024 sunt Andrei-Sebastian Nicula și Andreea Bolea – echipa care a dezvoltat două proiecte:Med4life și CartiereIstoriceTM.

Stiri admitere Timisoara gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Stiei Timisoara Muzeul TM

 

 

Stiri Timisoara si Resita Revista Banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/