Studenții reșițeni descoperă patrimoniul din Caraș-Severin

calea ferata oravita anina
mbmr 1000x100

Tinerii vor vizita obiective de interes din Oravița și Anina în cadrul unei excursii de o zi programată la sfârșit de săptămână. 

Acțiunea „Un weekend pentru patrimoniu” are ca organizator principal Casa de Cultură Studențească parteneri fiind Muzeul Cineastului Amator și Liga Studenților din cadrul Centrului UBB. Evenimentul se adresează studenților interesați să descopere frumusețile naturale, arhitecturale și industriale ale județului. Concret, la ora 08:00, se va pleca din curtea Centrului UBB, la ora 09:30 fiind programată vizita la Muzeul Monetăriei și la Farmacia Knoblauch din Oravița. La ora 11:15 se va pleca cu trenul spre Anina iar la ora 13:15 este programată pauza de masă. Muzeul din Anina și viitorul muzeu al mineritului vor fi vizitate începând cu ora 15:00 iar la ora 18:00 se va pleca spre Reșița.

Muzeul TM

Excursia este programată sâmbătă, 27 aprilie. Astfel participanții vor avea ocazia să viziteze punctele muzeale din Oravița, să parcurgă cu trenul traseul celei mai vechi căi ferate montane din România și să viziteze punctele de interes atât arhitecturale cât și industriale din Anina.

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/