Studenți UVT, deschideți e-mailurile! Se acordă ajutoare de 200 de euro pentru achiziția de calculatoare

Stiri Timisoara si Resita Muzeul Banatului Montan mbmr 1000x100

Grație programului inițiat de Guvernul României, studenții UVT pot beneficia de un ajutor financiar în  cuantum de 200 de euro pentru a-și achiziționa un device funcțional, util pentru studierea online. Un e-mail din partea conducerii a fost trimis fiecărui student, e-mail ce conține regulamentul și date privind actele necesare înrolării în program.

Beneficiarii acestui program sunt studenții în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu un venit brut lunar de maximum 250 de lei pe membru de familie. Dacă ambii frați sunt studenți, doar unul poate beneficia de ajutor. Studenții UVT pot depune o cerere tip până la data de 17 aprilie 2020, prin e-mail, la adresa euro200@e-uvt.ro, alături de o serie de documente justificative, menționate în e-mail. Device-urile achiziționate trebuie să îndeplinească anumite criterii și nu trebuie să depășească cuantumul sumei de 200 de euro, calculată după schimbul valutar BNR al ultimei zile a lunii martie.

Studenții trebuie să știe că nu pot înstrăina calculatoarele timp de trei ani, în caz contrar vor restitui banii conform noului curs BNR de la data constatării.

Special

Stiri admitere Timisoara gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Stiei Timisoara Muzeul TM

Studenții care beneficiază de bursă socială pentru semestrul al doilea al anului universitar 2020-2021 pot solicita prin cererea depusă ca unele dintre actele respective, necesare și pentru program, să fie preluate din dosar pentru a fi utilizate în noul dosar pentru achiziționarea calculatorului în programul Euro 200.

Toate detaliile despre procesul de aplicare, condițiile de înrolare, documentele justificative și calendarul programului pot fi consultate pe site-ul https://studenti.uvt.ro/programul-euro200-privind-acordarea-unui-ajutor-financiar-studentilor-in-vederea-stimularii-achizitionarii-de-calculatoare/.

Stiri Timisoara si Resita Revista Banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/