Străzi iluminate cu leduri de 200.000 de euro într-o comună din Timiș

iluminat led

Investiție importantă într-o comună din județul Timiș. Primăria Dudeștii Noi vrea să modernizeze sistemul de iluminat public, astfel că a pregătit un proiect în valoare de aproximativ 200.000 euro prin care vechile becuri vor fi înlocuite cu leduri.

Gata cu becurile care se ard frecvent pe străzi. Primăria Dudeștii Noi, din județul Timiș, a lansat o licitație publică în vederea modernizării iluminatului public în localitate. Concret, se dorește montarea a aproape 600 de leduri, dar și instalarea unui sistem de gestionare a iluminatului public de la distanță.

Obiectul achiziției îl constituie proiectare și execuție de lucrări de modernizare a sistemului de iluminat public în comuna Dudeștii Noi, județul Timiș, prin înlocuirea corpurilor de iluminat existente cu corpurile de iluminat LED. Prezenta procedură presupune: prestarea serviciilor de proiectare conform caietului de sarcini. Achiziționarea și instalarea corpurilor de iluminat cu LED cu eficiență energetică ridicată (585 bucăți). Achiziționarea și instalarea sistemului de dimare/telegestiune”, scrie în anunțul de participare la licitația publică.

Concret, în cadrul proiectului sunt cuprinse străzile Sânandreiului, Timișoarei, Hodionului, precum și mai multe străzi secundare.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Valoarea totală estimată a contractului se ridică la 989.000 lei, la care se adaugă TVA, proiectul fiind finanțat cu bani europeni prin Administrația Fondului pentru Mediu, în cadrul Programului privind sprijinirea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 28 martie, la ora 15.00.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/