Ștrandul din Caransebeș va fi deschis până în octombrie! „Va fi mai profitabil decât anul trecut”

Vremea nefavorabilă din acest început al verii nu zorește autoritățile locale din Caransebeș să deschidă Ștrandul Municipal. Cu atât mai mult cu cât nu s-au finalizat lucrările de modernizare…

În aceste zile se lucrează la ștrand în perspectiva devenirii nu numai a unei zone de bălăceală, ci și a unei zone de agrement care poate fi deschisă și în extrasezon.

Într-un fel mă bucur pentru că vremea este proastă pentru că mai avem de lucru. Noi acum introducem sistemul de filtrare la bazinul de copii. Ștrandul va arăta și mai bine față de anul trecut, vor fi amenajate cinci suprafețe pentru desfășurarea activităților sportive, două cu teren sintetic pentru fotbal și tenis cu piciorul, unul asfaltat pentru baschet, un teren de volei pe nisip și o zonă în care se poate juca șah. Prin amenajarea acestor terenuri, ștrandul va putea să rămână deschis până în octombrie și va fi mai profitabil decât anul trecut”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

Edilul-șef ne-a mai menționat că anul trecut ștrandul a rămas cu un profit de 20.000 de lei, bani care au fost reinvestiți în acest an. Felix Borcean are în plan ca anul viitor să fie extinsă zona de joacă pentru copii în interiorul ștrandului, să existe un teren mai spațios și să amenajeze bazinul mare cu două tobogane acvatice.