„Stimate tovarășe primar, Nelu Popa, ne băgați sula în coaste tuturor agenților economici!”

explo 1000x200

Edilul-șef al Reșiței nu e văzut la fel de bine de toți oamenii de afaceri de pe Valea Țerovei. Dacă unii îl laudă și îi acordă încredere după ce le-a trecut pentru prima dată pragul firmei, alții îl desființează pur și simplu!

Este și cazul lui Tavi Anghelina, proprietarul unei spălătorii auto, care a postat pe pagina de socializare a Primăriei Reșița un mesaj foarte dur la adresa administrației publice locale, în special la adresa primarului Nelu Popa. „Cu ocazia «reamenajării trotuarului» de pe Valea Țerovei, vă amintesc că ne băgați sula în coaste și în gât la toți agenții economici din aceasta zonă. Acel «proiectant» care a «gândit» metoda actuală are și vreo logică normală și morală? Noi, acei agenți economici care operăm în acea zonă, nu avem locuri de parcare pentru autoturismele personale și ale clienților. Dar nu vă pasă! Mai bine să murim noi (care vă ținem în spate de mai bine de 20 de ani) pentru o singură firmă – Autoliv! Ați început săpăturile pe marginea șoselei, nu ați făcut nimic ca reparații, dar presimt că o să aveți o atitudine golănească (dacă nu facem, nu e bine – iar dacă facem, iarăși nu e bine). Nu așa se face, tovarășe!”, a dat frâu liber nemulțumirilor Tavi Anghelina.

tmc 640

Omul e atât de supărat încât nu s-a oprit aici. Ba chiar l-a ironizat pe primarul Reșiței, care, cu sau fără voia lui, s-a tot învârtit în jurul scandalurilor în ultima vreme. „Cum mama naibii să ne obligi să lăsăm mașinile la mama-dracului, doar ca să faceți voi pistă de biciclete și trotuar în acea zonă? Unde o să ne lăsăm mașinile? La tine în ogradă? Sau ai de gând să ne închizi ușor dar sigur? Sunteți prea înceți la minte, vă aruncați cu capul înainte la orice ar aduce un plus, fără să vă gândiți la ceilalți! Halal gândire, jalnică soluție! Dar nu ar trebui să ne mire. Soluția voastră reflectă doar ceea ce gândiți! Bravo primare, bravo Consiliul Local, bravo tuturor ce au gândit această soluție de 2 bani! Cât vă mai suportă pământul? Să nu începi să ne ameninți cu gașca ta, tovarășe primar!”, i-a mai scris reșițeanul nemulțumit primarului Nelu Popa.