Ștefănescu, un călăreț ipocrit în mantie albă! Să-i fie rușine!

Președintele Mișcării Populare Caraș-Severin a luat foc după ce consilierul județean PSD, Nicolae Ștefănescu, care și-a anunțat candidatura ca independent la Primăria Reșița, a amenințat cu dezvăluiri senzaționale despre jefuirea județului, dezvăluiri pe care le va face la Cotroceni și le va susține cu documente de necontestat!

Ionuț Popovici a sărit public la gâtul lui Ștefănescu, considerând că acesta a avut tot timpul din lume să spună aceste lucruri, nu acum, când și-a anunțat intențiile de a candida la Primăria Reșița. „Unii candidați pentru Primăria Reșița sunt ipocriți. Fac referire la domnul Ștefănescu, care vine cu o aură de călăreț îmbrăcat într-o mantie albă și după 25 de ani spune că abia acum și-a dat seama cât se fură și că se va duce la președintele Iohannis să-i spună. Îi aduc aminte domnului Ștefănescu că a fost prefectul județului, director de bancă, șef de ANAF, secretar general PSD, șef de APDRP, consilier județean 25 de ani, și vine și spune că el acum vrea să salveze Reșița. Ar cam trebui să-i fie rușine! Asta îi transmit eu domnului Ștefănescu!, a răbufnit Popovici.

Pe un ton mult mai calm, chiar distrat puțin, dar și amenințător în același timp, a venit replica social-democratului amenințat recent cu excluderea din partid. „Ionuț Popovici ar fi bine să știe foarte exact ceea ce am făcut eu în trecut și să facă declarații după o discuție cu mine. Ar fi bine să fie atent ca nu cumva firma lui de consultanță sau ce face ea să aducă atingere legislației în vigoare. Îl sfătuiesc cu drag să fie atent, să nu aducă atingere legislației. Chiar că el a fost despărțit de nevastă-sa din motive tehnice! El știe ce-a făcut, a răspuns Ștefănescu.

Mai mult decât atât, lui Ștefănescu nu-i este rușine și nici nu se consideră ipocrit, așa cum spunea liderul Mișcării Populare în Caraș-Severin. „Că l-am adus pe Văcăroiu și am devoalat tot furtișagul de la UCMR înseamnă că sunt ipocrit?! În 13 decembrie 1994 s-a întâmplat! Eu am tot vorbit în interiorul Consiliului Județean și în partid despre lucrurile care nu sunt în regulă. Cine e ipocrit va decide justiția, populația în special. Nu-mi este rușine, ar trebui să-i fie lui rușine! La îndemnul cui a trecut la PMP?! A nevestei și a lui Frunzăverde!, a mai afirmat social-democratul.