Statuia lui Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, finalizată. Când va fi amplasată în centrul Timișoarei

statuie adi barar
explo 1000x200
Încă de anul trecut se vorbește despre amplasarea unei statui în memoria lui Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, într-un parc din centrul Timișoarei. Iată că statuia a fost finalizată, doar că mai este nevoie să fie făcuți câțiva pași pentru a putea fi inaugurată.
Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a murit în primăvara anului trecut din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus. La propunerea revoluționarului timișorean Corneliu Vaida, primăria a fost de acord, în vara anului trecut, ca în zona centrală a orașului să fie amplasată o statuie care-l va reprezenta pe Adi Bărar.
Corneliu Vaida anunță că, după un an de la aceste demersuri, statuia a fost finalizată, doar că mai sunt de făcut câțiva pași pentru ca aceasta să poată fi inaugurată în Parcul Alpinet din Timișoara.
Statuia este gata. Dosarul pentru aprobarea amplasării de către Ministerul Culturii e în curs de refacere și finalizare zilele acestea și tot azi (n.r. vineri), în urma unei întrevederi pe această temă cu viceprimarul Ruben Lațcău, acesta mi-a promis că până în iarna acestui an statuia va fi inaugurată. Doamne ajută”, a anunțat revoluționarul timișorean.