Vor să păstreze monopolul pe medalii!

explo 1000x200

Între orele 8.30-14.00, circulația va fi închisă pe Bulevardul A.I. Cuza din Reșița, de la Poliție până la universitate, pe acest tronson desfășurându-se Campionatul Național de marș pe șosea.


Sunt ani buni de când atleții cluburilor reșițene, Universitatea, CSM, și ai Liceului ,,Traian Vuia” domină întrecerile naţionale de marş, iar cum şi ediţia de anul acesta are loc la ei acasă toată lumea se gândeşte la apărarea titlurilor obţinute în 2013, dar şi la obţinerea de medalii la alte categorii de vârstă. ,,Obiectivul nostru este obținerea cât mai multor medalii. În primul rând, câștigarea titlului la seniori, atât individual, cât și pe echipe, și calificarea unui număr cât mai mare de sportivi la Campionatele Balcanice ce vor avea loc în Bulgaria peste trei săptămâni. Să sperăm că vom obține cel puțin 4-5 medalii”, a declarat Octavian Măzăran, directorul CS Universitatea Reşiţa.
Competiția este organizată de Asociația Județeană de Atletism, împreună cu FRA și cluburile sportive din oraș, CS U Reșița, CSM Reșița, Liceul Teoretic „Taian Vuia” și, nu în ultimul rând, Universitatea „Eftimie Murgu”. „Această competiție este sprijinită de Primăria Reșița şi face parte din calendarul FRA pe anul 2014. Este un concurs ce a devenit deja tradiție pentru orașul nostru. Putem spune că s-au desfășurat până în momentul de față 12 ediții de Campionat Național. Participă sportivi din toată țara, de la cluburi cu tradiție, precum Steaua București, Dinamo, Triumf București, sau cluburile din Alba Iulia, Suceava şi Câmpulung Muscel”, a mai spus Măzăran. Reşiţenii îşi pun cele mai mari speranţe în sportivii deja consacraţi, cum ar fi Marius Cocioran, Doru Ursu și Narcis Mihăilă, dar aşteptări mari sunt şi de la Remus Rădoi, Ionuț Cireșan și Alex Moţătăianu. Nicolas Gherghinescu, Denisa Zota, Lăcrămioara Căruceriu, Gabriel Băhneanu, Robert Lațcu și Florin Ştirbu trebuie să ţină şi ei ştacheta sus.

banner 970 x 250