START la alergare în Masivul Semenic!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Amatorii de sport au ocazia mâine de a se contopi cu natura în pas de alergare, la Gărâna Run 2014. Crosul este un eveniment organizat pentru promovarea sportului, dar și a patrimoniului natural bogat al zonei.

Startul va fi dat mâine, la ora 9:30, iar toate traseele vor porni de la poalele Muntelui Semenic, din Gărâna. Primul traseu îi va provoca pe participanți la o alergare prin pădurile muntelui. Acesta va porni din dreptul restaurantului La Scena și va merge pe marcajul cu bandă roșie, pe lângă Cantonul Molidu, apoi pe vârful Semenic. Coborârea se va face pe marcajul cruce albastră, până în Parcul de sculptură în lemn de la Gărâna. Sosirea se va face tot în dreptul scenei, acolo de unde s-a dat și startul. Participanții vor alerga aproape 22 de kilometri.

Cel de-al doilea traseu pornește tot pe marcajul cu bandă roșie, dar este mai scurt, doar 12 kilometri vor trebui traversați prin natură.

Ultimul traseu pornește spre Parcul de sculptură în lemn de la Gărâna, coboară pe pârtia de schi și are o lungime de 2 kilometri şi jumătate.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Doritorii care vor să alerge pentru promovarea sportului, dar și a frumuseților și tradițiilor cu care munții cărășeni se mândresc se pot înscrie în competiție pe pagina online http//:garana-run.beep.com.

Crosul este organizat cu sprijinul Consiliul Judeţean Caraş-Severin, Direcţia pentru Tineret şi Sport Caraş-Severin, Primăria Reşiţa, Serviciul Salvamont şi Clubul ,,Bike Attack”, fiind pus în practică de Lupo Touring și Clubul Ecosport.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/