Start într-o nouă aventură, marca „Tabăra din Inima Satului”

tdis bocșa 111

S-au deschis larg porțile uneia dintre cele mai îndrăgite tabere pentru copii, din Caraș-Severin: TDIS. Prima oprire, Bocșa.

Peste 750 de copii și tineri vor participa, vara aceasta, la Programul Educațional de Tabere „Împreună pentru copiii noștri”, al Episcopiei Caransebeșului. Cea de-a șasea ediție a proiectului a fost deschisă, marți 25 iunie, cu „Tabăra din Inima Familiei”, din orașul Bocșa. Tot ieri, a fost la sediul IPJ Caraș-Severin, din Municipiul Reșița, a fost încheiat și protocolul de colaborare între Episcopia Caransebeșului – Departamentul de Tineret și Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin pentru proiectul de tabere „Împreună pentru copiii noștri”, care se desfășoară în perioada 25 iunie – 8 septembrie 2024.

Din partea IPJ Caraș Severin, au fost prezenți Ciprian Lăzărescu – împuternicit șef al IPJ, alături de Alina Olteanu de la Biroul de siguranță școlară și de Alina Boeru – purtătorul de cuvânt al instituției, iar din partea Departamentului de Tineret al Episcopiei Caransebeșului a spus prezent părintele inspector Mihai Ciucur, coordonatorul proiectului.

În cadrul acestui protocol de colaborare, polițiști de la mai multe structuri din cadrul IPJ vor desfășura activități educative și de prevenție în taberele organizate, în Episcopia Caransebeșului, respectiv #TDIS și #TDIF.

tdis 2024 bocșa

TDIS 2024 Bocșa

Distracția pentru copiii din cartierul reșițean Moniom va începe mâine, 27 iunie, unde vor participa peste 60 de copii din localitate, dar și din Reșița. În cadrul celor 5 zile de tabără vor fi organizate diverse activități ce vor cuprinde ateliere de educație pentru viață, dezvoltare personală, lucru în echipă și comunicare, jocuri, seri tematice și momente artistice. Evident că unul dintre momentele cele mai așteptate îl reprezintă, ca de fiecare dată, focul de tabără, unde cei mici se vor lăsa purtați pe aripile distracției și ale emoțiilor aprinse de candela lampioanelor.

Centrul de Tineret Moniom și Parohia Moniom, în colaborare cu ATOR Banatul de Munte și Departamentul de Tineret al Episcopiei Caransebeșului sunt și de această dată organizatorii marelui maraton al tabarelor, susținut evident de Express de Banat, partener media.

Să fie o vară a credinței, prieteniilor și iubirii necondiționate! A început TDIS 2024!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/