Stadiul lucrărilor la noul centru modern de recuperare respiratorie din Timișoara

centru babes
untitled design set 970x90 px

Primarul Dominic Fritz anunță că au avansat lucrările la centrul modern de recuperare respiratorie al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. Potrivit edilului-șef, mai bine de 60% din lucrare este finalizată, iar în primăvară sunt șanse să fie gata.

Dominic Fritz a venit cu vești privind stadiul lucrărilor la centrul de recuperare respiratorie care se construiește în cadrul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara.

Șantierul de la noul centru de recuperare pulmonară de la Spitalul Victor Babeș a început în februarie anul trecut. Acum, mai bine de 60% din lucrare e finalizată și în primăvară estimăm că va fi gata, dacă nu apar întârzieri neprevăzute. Aici va funcționa un centru modern de recuperare respiratorie pentru pacienții cu boli pulmonare sau sechele lăsate de Covid”, a afirmat primarul Timișoarei.

publicitate ziar expresb 1000x100

Cele două clădiri noi ale centrului vor avea 13 saloane, patru cabinete de studii clinice, cinci cabinete medicale, săli de kinetoterapie, aerosoli, salină, saună și spații cu destinații speciale. Mai mult, medicii vor avea la dispoziție o sală de conferințe, iar studenții, o sală de curs. În final, clădirea adiacentă de lângă ele este planificată pentru reabilitare.

Am investit anul acesta aproape 50 de milioane de lei în infrastructura de sănătate a Timișoarei, pentru ca timișorenii și cei din regiune care vin la Timișoara să se trateze, să aibă condiții medicale demne de secolul în care trăim”, a explicat Dominic Fritz.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/