Sprijin! Mai mulți antreprenori au donat pentru achiziționarea de aparatură medicală la spitalul din Lugoj

Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” din Lugoj a beneficiat de un real sprijin din partea mai multor societăți comerciale. Antreprenorii au donat diverse sume de bani prin care au ajutat la achiziționarea unor aparate medicale necesare în lupta contra virusului SARS-CoV-2. Inițiativa este sprijinită și de Primăria Municipiului Lugoj.

Pe lista de achiziții se numără aparate HFNC (high-flow nasal cannula), cu o tehnologie care asigură pacienților bolnavi de COVID-19 oxigenul necesar, la presiuni și volume mai mari, umidificându-l și încălzindu-l în același timp, aspiratoare Cough Assist E70 Philips, dar și o targă hidraulică necesară pentru transportul bolnavilor în blocul operator.

„Totul a plecat de la un anunț pe internet legat de aceste aparate, postat de Spitalul «Victor Babeș» din Timișoara. Împreună cu familia am hotărât să ne implicăm în această acțiune de strângere de fonduri”, explică Florin Dumbravă, unul dintre inițiatorii acțiunii.

1000x100 casa brutarului
expres banat 1000x100 (2)

Persoanele care doresc să sprijine campania de strângere de fonduri destinată achiziționării de aparatură pentru spital pot face donații către Asociația „Dr. Teodor Andrei”, în contul RO97BRDE360SV32122263600 pentru lei și RO51BRDE360SV32135793600 pentru euro.

Societățile donatoare, până la momentul actual, sunt Gramy Cerealis SRL; Total Timber Product SRL; Prodan Chim SRL; Seroni Trans SRL; Dyacim SRL; Elisa Pan SRL; Zaya Pub SRL; Gorunelu Alex SRL; Cramele Recas SA; Bom Mecanica SRL; Kuhntop SRL; Dijec SRL; Marankim SRL.