Sprijin de la Episcopia Caransebeșului pentru spitalele din Caraș-Severin

donatie spital caransebes

Episcopia Caransebeșului este și în acest an aproape de bolnavii și personalul medical din spitalele cărășene.

Peste 2.000 de litri de dezinfectanți au ajuns, de la începutul anului și până în prezent, în spitalele din Oravița, Moldova Nouă, Oțelu Roșu, Caransebeș și Reșița, în cadrul unei acțiuni derulate de Episcopia Caransebeșului, prin Sectorul Social-Misionar. Acțiunea a fost sprijinită de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Dacă în anul 2023, Episcopia Caransebeșului a fost alături de bolnavi prin Sectorul Social-Misionar, oferindu-le acestora mai multe articole medicale, și anul acesta se va îngriji în mod sistematic de cei aflați în suferință. Astfel, cu binecuvântarea Părintelui Episcop Lucian, încă de la începutul anului, ostenitorii Sectorului Social-Misionar au mers în fiecare spital din județul Caraș-Severin, împărțind peste 2.000 de litri de dezinfectanți”, au transmis reprezentanții Episcopiei Caransebeș.

De asemenea, reprezentanții Episcopiei Caransebeș precizează că, pe tot parcursul anului, spitalele și așezămintele sociale vor fi vizitate de Preasfințitul Lucian care, împreună cu preoții din Eparhie, se va ruga pentru cei neputincioși și bolnavi.

donatie spital resita

Mai mulți litri de dezinfectanți au ajuns la spitalul din Reșița

 

FOTO: Episcopia Caransebeșului

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/