“M-am săturat de Reşiţa!”

Judoka Loredana Ohîi, cea mai bună sportivă a judeţului în 2010, a fost constrânsă să plece la Cluj. Alina Vuc, cea mai meritorie sportivă din Caraş-Severin în 2011, a fost obligată şi ea de nepăsare să lase CSM Reşiţa pentru Steaua Bucureşti.

Campioană a României, medaliată la Campionatele Europene şi Mondiale de lupte pentru juniori, Alina Vuc s-a despărţit de CSM Reşiţa. Eleva antrenorului Nicolae Constantin a ales să apere culorile clubului Steaua Bucureşti după ce nimeni nu a băgat în seamă semnalele de alarmă trase, atât de sportivă, cât şi de cel care a descoperit-o şi format-o. Alina a părăsit Reşiţa cu un gust amar. „Am plecat pentru că m-am săturat de CSM Reşiţa. Am vrut să plec la începutul anului, dar m-am răzgândit pentru că mi s-au făcut nişte promisiuni. Hotărâsem să rămân la Reşiţa chiar dacă oferta de la Steaua era mai bună, dar nu s-au ţinut de cuvânt. Am crezut că se vor ţine de cuvânt, dar mi-au spus numai minciuni. De asta am plecat la Steaua”, a declarat, în exclusivitate pentru Express de Banat, Alina Vuc.

Plecarea Alinei la Steaua aduce în visteria clubului reşiţean ceva bani, bani care nu s-au găsit pentru ca ea să rămână acasă. “Acum nu mai vreau să mă gândesc la CSM Reşiţa. Sunt sportiva clubului Steaua şi abia aştept cantonamentul de la Săftica, unde pregătim naţionalele de seniori. Plec cu transfer la grilă, ceea ce înseamnă că nu plec pe gratis, clubul va lua bani pe mine. M-am simţit nedreptăţită şi minţită” , a mai spus Alina Vuc.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)