Sportivii reșițeni, la Campionatul național de înot masters

Clubul sportiv de înot Reșița 07 va avea reprezentanți în weekend la Campionatul național de înot masters, care se va desfășura la Târgoviște.

Un grup de 15 înotători de la „Clubul sportiv de înot Reșița 07” va participa la cea de-a VII-a ediție a Campionatului național de înot masters care se va desfășura timp de două zile în noul bazin olimpic din cadrul „Complexului Turistic de natație Târgoviște”. Sportivii reșițeni vor fi însoțiți, în 24 și 25 iunie, de multipla campioană la înot a Reșiței, Luminița Dobrescu, cea care va fi membră a corpului de arbitri ai acestei competiții.

Din grupul de reșițeni fac parte câțiva înotători care se pregătesc pentru participarea, în luna august, la „Campionatele mondiale de înot masters” de la Budapesta: Valeriu Buzatu, Dorina Iana, Bogdan Ibănișteanu, Roxana Laszlo, Cristina Madau, Tudor Nuțeanu și alții. Alături de aceștia vor concura pentru titlurile naționale sau pentru un loc pe podium și Traian Bogdan, Yvonne Demenyi, Gheorghe Preda, Mircea Țepeneu și Alexandru Tobă.

Competiția de la Târgoviște este organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. Sâmbătă, probele încep la ora 17.00, iar duminică, la ora 10.00.