„Spitalele din Timișoara sunt pline! Purtați mască, vaccinați-vă! Este singura cale să ieșim din acest coșmar!”

fritz dominic
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, laudă decizia premierului Florin Cîțu de a reveni asupra impunerii de restricții generalizate pentru vaccinați și nevaccinați.

„Salut decizia premierului Florin Cîțu de a reveni asupra deciziei de a impune restricții generalizate asupra localităților, precum Timișoara, pentru vaccinați și nevaccinați deopotrivă. Anunțul de astăzi privind libertatea de mișcare pe baza certificatului verde va stimula vaccinarea și va susține economia, în special sectorul Horeca”, transmite primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

El spune că este „o victorie a normalității”. „Mă bucur că vocea noastră s-a făcut auzită. Apelul de ieri cerea exact acest tip de acțiune: libertate de mișcare și de întrunire a celor vaccinați, cu respectarea măsurilor de protecție încurajarea și extinderea vaccinării, sprijinirea mediului economic. Dar să nu uităm: situația este în continuare foarte serioasă. Spitalele din Timișoara sunt pline. Vă rog mult să fiți la fel de precauți cum ați fost la începutul pandemiei. Purtați mască, păstrați distanța și, dacă nu ați făcut-o deja, vaccinați-vă. Este singura cale să ieșim din acest coșmar”, încheie Fritz.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Copiii între 6 și 12 ani nu mai trebuie să prezinte un test COVID-19, iar magazinele și restaurantele nu se vor mai închide la 18.00 în localitățile cu incidență de peste 4 la mie, ci la peste 6 la mie. Vom folosi green-pass-ul la mall, potrivit hotărârii CNSU. Documentul prevede și introducerea unei noi excepții de la interdicția deplasării în afara locuinței la nivelul localităților unde incidența cumulată la 14 zile depășește pragul de 6/1000 de locuitori, pentru persoanele vaccinate care fac dovada îndeplinirii acestei condiții prin intermediul certificatului de vaccinare sau certificatului digital ale Uniunii Europene privind COVID-19.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/