Spiritul Jocurilor Olimpice, la Biblioteca Universității Politehnica Timișoara

poli ping pong challenge upt
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Biblioteca Universității Politehnica Timișoara a organizat două evenimente sportive inedite, în contextul Jocurilor Olimpice de la Paris, dorind să aducă spiritul olimpic mai aproape de comunitatea locală.

Anul acesta a fost organizată prima ediție a „Poli Ping Pong Challenge”, în holul Central al Bibliotecii UPT. Competiția de tenis de masă a fost deschisă tuturor participanților cu vârsta de peste 16 ani, fiind însă destinată doar amatorilor, având drept scop promovarea sportului și fair-play-ului.

Peste 50 de amatori s-au înscris în competiția organizată cu suportul, în special logistic, al Asociației Club Sportiv Dumbrăvița.

Pe lângă competiția de ping-pong, a avut loc și un meci demonstrativ de scrimă, găzduit tot în holul Central al Bibliotecii UPT. Acesta a oferit spectatorilor ocazia de a vedea la lucru sportivi de la secția de scrimă din cadrul CSU Politehnica Timișoara, care a și obținut recent o serie de medalii în Campionatul Național, într-o prezentare a scrimei într-un cadru inedit.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100
Demonstrație de scrimă la Biblioteca Universității Politehnica Timișoara

Demonstrație de scrimă la Biblioteca Universității Politehnica Timișoara

În plus, vizitatorii au avut oportunitatea unică de a descoperi însemnele oficiale ale Jocurilor Olimpice din acest an.

Evenimentele sportive au fost organizate în parteneriat cu Institutul Francez și cu sprijinul cluburilor sportive Politehnica Timișoara și CSC Dumbrăvița și ACS Dumbrăvița.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/