Spectacole excepționale în 23 și 24 decembrie, pentru copiii din județul Caraş-Severin

spectacol poveste de craciun
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Crăciunul vine mai devreme pentru copiii din Caraș-Severin, care pot urmări online două spectacole excepționale produse de Opera Comică pentru Copii.

Teatrul la Cinema oferă o alternativă iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sălile de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Copiii pot urmări ONLINE, din
confortul propriei locuințe, spectacole de teatru jucate de actori profesioniști, pe platforma de streaming
www.scenatv.ro. Spectacolele pot fi vizionate, fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual.

În weekendul acesta, spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 23 decembrie, de la ora 11:00, musicalul pentru copii „Erus și Valea Recunoștinței”, iar pe 24 decembrie, de la ora 11:00, SPECTACOLUL EVENIMENT „Poveste de Crăciun”.

Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro. Teatru la Cinema este singurul distribuitor de spectacole de teatru pentru copii, teatru de păpuși, operetă sau musical pentru copii la nivel național.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Cu ajutorul Teatru la Cinema spectacolele pentru copii jucate de actori profesioniști devin accesibile la nivel național și internațional într-o manieră fără precedent. Teatru la Cinema adresează invitația de a se alătura campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” tuturor cinematografelor și instituțiilor teatrale care doresc să ajungă cu spectacolele lor la nivel național. În cadrul acestei campanii, spectacolele pentru copii, ale celor mai importante instituții teatrale de profil, sunt puse la dispoziția tuturor copiilor fie LIVE, în cinematografele din marile galerii comerciale bucureștene, fie proiectate pe marile ecrane ale cinematografelor din 16 orașe, fie ONLINE, oriunde în lume, pe platforma de streaming
www.scenatv.ro.

Opera Comică pentru Copii este o instituție de stat, unică în lume prin segmentul de publica căreia i se adresează. În palmaresul său se găsesc numeroase premii internaționale și naționale. Pentru orice alte informații suplimentare se poate contacta numărul de  telefon: 0766 917 688, email: nicoleta@bestcommunities.ro. Persoană de contact: Nicoleta Puiu.

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/