Spectacol din Taiwan la „New Wave Theatre”?

ionescu teatrul de vest
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

La festivalul organizat de Teatrul de Vest s-au înscris peste 30 de trupe iar perioada înscrierilor încă nu s-a încheiat.

Mai exact, până astăzi inclusiv, ofertele mai au timp să „curgă”, în exprimarea lui Florin Ionescu, managerul teatrului reșițean. Dacă în anii trecuți au fost invitate trupe din străinătate, la ediția a patra a Festivalului „New Wave Theatre”, programată în perioada 15-23 iunie, oferta de înscriere a fost făcută inclusiv pe plan internațional. Și participanții nu s-au lăsat așteptați înscriindu-se trupe din Spania, Franța, Ucraina, Germania și… Taiwan. O ofertă fantastică în opinia lui Ionescu, un spectacol de teatru-operă, cu costume tradiționale și muzică live.

„E fantastic că s-a auzit de festivalul nostru până în Taiwan. Spectacolul este extraordinar deși nu știu cât se pliază pe specificul festivalului pentru că este un spectacol clasic taiwanez. Dacă va fi selectat pentru festival, va fi ceva foarte nou pentru noi fiind vorba despre o lume teatrală cu care Reșița nu a mai intrat în contact”, a spus Ionescu.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Selecția va fi foarte grea urmând a fi făcută, ca și în 2023, de Doru Mareș, câștigător în 2015 al premiului pentru critică teatrală acordat de UNITER și laureat al galei UNITER de anul trecut cu premiul pentru întreaga activitate. În 2023, după selecția făcută de Doru Mareș, membri juriului prezenți atunci în sală au fost de părere că „New Wave Theatre” a devenit un festival de top național. „A fost o reușită clară, care impune un nivel cel puțin la fel de ridicat pentru ediția a patra”, a spus Ionescu.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/