Spectacol de ziua căpitanului

HC Caraş-Severin a trecut entuziasmant de Pandurii Târgu Jiu în ultimul meci al anului disputat pe teren propriu. Reşiţenii s-au impus cu 32-26 (17-11) în restanţa etapei cu numărul zece din Liga Naţională masculină.

 

În ziua în care căpitanul Adrian Tucanu a împlinit 38 de ani, HC Caraş-Severin a făcut spectacol cu Pandurii, una din echipele bune ale campionatului nostru. Cu “Uca” mai motivat ca niciodată de aplauzele la scenă deschisă primite din partea spectatorilor, formaţia reşiţeană şi-a demonstrat superioritatea încă din primele zece minute. La pauză, au intrat cu un avantaj de şase goluri, dar la opt minute de la reluarea jocului, ecartul a crescut până la zece lungimi. În finalul partidei, Gligore Czari şi-a permis luxul de a trimite în teren linia a doua, formată numai din tineri. Doar Vaidasigan şi Grozăvescu au compensat tinereţea cu ceva mai multă experienţă. S-a terminat 32-26 şi cărăşenii merg optimişti în deplasarea de la Cluj, pentru ultimul meci al anului. În termeni laudativi trebuie apreciată evoluţia lui Antonaru între buturile reşiţe. Acesta a ridicat în mai multe rânduri sala în picioare cu paradele sale de excepţie.

HC Caraş-Severin: Antonaru, Ionescu – Tucanu 3, Rohozneanu 4, Pârâianu 5, Petrea 9, Marta 2, Ciubotariu 1, Cuciula 2, Vaidasigan 3, Negru 1, Grozăvescu 1, Czari 1, Eros, Popovici.

Pandurii Târgu Jiu: Rădulescu, Motoi, Dragomir – Ilieş 5, Asoltanei 5, Udriştoiu 3, Şandru 3, Popescu A. 1, Mazilu, Popescu V. 2, Păiuş, Mocanu 2, Apolzan 3, Geica, Mledenciu 2.