Spectacol de grație și talent, la Cupa Mystic!

Tradiționala acțiune a ajuns la ediția cu numărul patru în acest an, iar organizatorii promit un spectacol mai reușit ca niciodată. De asemenea, Sala Polivalentă va arăta mai spectaculos ca niciodată.

După Gala Super Kombat, care a atras ochii mapamondului întreg, la Reșița se organizează în weekend o competiție plină de grație de această dată, cu priză la publicul sensibil.

„Este ediția cu numărul IV, după ce anul trecut la Reșița a fost organizat în premieră Campionatul Național de Clase la Dans Sportiv. Anul acesta continuăm deja tradiționalul concurs prin Cupa Mystic. Sperăm să avem 400-500 de sportivi, care vor veni din toată țara, însoțiți de părinți, antrenori și, sperăm, de asemenea, să avem un public numeros care să îi susțină”, a spus Adi Petrica, unul dintre organizatorii competiției.

Din partea Federației, la Reșița va fi prezent un grup de 17 arbitri, dar și președintele juriului sau observatorul general al competiției. Concursul se va întinde pe parcursul a două zile. În prima zi vor fi cele speciale, pe clase și categorii de vârstă, urmând ca duminică, de la ora 10.00 și până spre ora 14.00, să se deruleze concursul pentru categoriile neoficiale. Înscrierile se încheie la noapte.

Competiția este organizată de Consiliul Județean Caraș-Severin, Primăria Reșița, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, în parteneriat cu Universitatea „Eftimie Murgu”, iar parteneri media oficiali sunt Express de Banat și Televiziunea Vest TV. Sponsorii principali sunt EU.TRA.LOG, Cez Grup și GasthofTirol.

„Fără sprijinul părinților de la Clubul de Dans Mystic, nu s-ar fi putut organiza nimic. Sala Polivalentă va arăta așa cum niciodată nu ați mai văzut-o”, a subliniat Adi Petrica.