Spațiile verzi și parcurile din Timișoara, pregătite pentru vacanța de vară

reparatii la un loc de joaca din timisoara

O serie de lucrări de întreținere au loc în spațiile verzi și locurile de joacă din Timișoara, în această perioadă.

Primăria Timișoara pregătește pentru vacanța de vară spațiile verzi și locurile de joacă din oraș. Așadar, în această perioadă se desfășoară ample lucrări de întreținere.

Parcurile, bulevardele principale și spațiile verzi adiacente străzilor beneficiază de lucrări de cosire, toaletare și întreținere. Echipele societăților din subordinea primăriei și ale firmelor contractate sunt zilnic pe teren, pentru a acoperi o suprafață cât mai mare de pe domeniul public. Lucrările de întreținere a spațiilor verzi includ cosirea ierbii, greblarea rondurilor, tăieri de corecții și degajarea terenurilor de deșeurile vegetale”, a informat instituția.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Potrivit Primăriei Timișoara, în locurile de joacă de pe str. Orșova colț cu Dej, Brândușei, de la Favorit și Gabriela Tako s-au reparat băncile, au fost montate suprafețe de tartan, s-au vopsit și recondiționat echipamentele de joacă.

„În funcție de necesități, echipele partenere vor acționa în toate cartierele orașului, asigurându-se că fiecare zonă verde primește atenția cuvenită. Locuitorii sunt rugați să respecte indicațiile echipelor de lucru și să evite zonele în care se desfășoară activități de întreținere”, a transmis instituția.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/