Spațiile verzi din Timișoara, menținute curate și bine întreținute

spatiile verzi din timisoara intretinute

Numeroase intervenții au loc în această perioadă cu scopul menținerii spațiilor verzi din Timișoara curate și bine întreținute.

Primăria Timișoara desfășoară, în această perioadă, numeroase intervenții de îngrijire a spațiilor verzi din toate cartierele.

„Programul vizează toate zonele verzi ale orașului, inclusiv parcurile, bulevardele și spațiile verzi adiacente străzilor. Prioritate au școlile, parcurile, locurile de joacă și bulevardele principale. În aceste zone, sunt programate și în continuare intervenții frecvente pentru a menține un nivel ridicat de curățenie și estetică. (…) Menținerea spațiilor verzi curate și bine întreținute este esențială pentru asigurarea unui mediu urban sănătos și estetic. Echipele societăților din subordinea primăriei și ale firmelor contractate lucrează cu program prelungit și desfășoară lucrări de cosire, toaletare și curățenie a vegetației pentru a preveni dezvoltarea necontrolată a buruienilor și a asigura un aspect plăcut al orașului”, a informat instituția.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Lucrări de întreținere a spațiilor verzi includ cosirea ierbii, greblarea rondurilor, tăieri de corecții și degajarea terenurilor de deșeurile vegetale.

În funcție de necesități, echipele partenere vor acționa în toate cartierele orașului, asigurându-se că fiecare zonă verde primește atenția cuvenită. Locuitorii sunt rugați să respecte indicațiile echipelor de lucru și să evite zonele în care se desfășoară activități de întreținere”, a transmis Primăria Timișoara.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/