Spaţii moderne pentru elevi, inaugurate de Ziua Internaţională a Educaţiei

În fiecare an, la data de 5 octombrie, întreaga lume sărbătorește Ziua Educației și a celor care activează în acest domeniu, dascălii fiind indispensabili unui învățământ de calitate și echitabil.

Pentru că educația ar trebui să fie prioritatea și oglinda fiecărei societăți, conducerea Liceului Tehnologic „Clisura Dunării”, sprijinită de părinți, dascăli, sponsori și parteneri din comunitate, axată pe un principiu de bază – „Fiecare elev LTCD merită efortul adulților” – pregătește o nouă surpriză tinerilor, asta după ce, la începutul acestui an, directorul Mihaela David-Izvernar venea în sprijinul învățământului profesional cu o nouă specializare.

Sâmbătă, 5 octombrie, porțile liceului de la malul Dunării vor fi larg deschise, întrucât Ziua Educației va fi marcată aici prin inaugurarea a două spații educaționale complet renovate. Este vorba despre Sala proiect „Destin LTCD” (Rose), ora 10.00, corpul B, parter și despre un Laborator fonic pentru limba engleză, ora 11.00, corpul A, et. 1.

leader board 728 x 90 px

Întregul demers din acest weekend are la bază îmbunătățirea actului educativ, performanța elevilor contribuind în manieră definitorie la imaginea unității de învățământ de la Moldova Nouă, o educație pe măsură fiind, în mod indiscutabil, garantul viitorului.