Spărgător de locuinţe, prins în flagrant prin apel la 112!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Numărul unic de urgenţă 112 este apelat îndeobşte în caz de accidente de circulaţie, incendii, încăierări sau urgenţe medicale. Marţi seara, însă, la 112 a fost semnalată spargerea unei locuinţe, dar nu după, ci chiar în timpul derulării infracţiunii!

În data de 12 decembrie 2017, în jurul orei 20, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin apel la 112 despre faptul că o persoană ar fi pătruns într-o locuință situată pe Aleea Tușnad. Patrula trimisă la fața locului a surprins în flagrant un bărbat, în vârstă de 31 de ani, care pătrunsese, pe fereastră, într-o locuință situată la parterul unui bloc, încercând să sustragă diferite bunuri și valori.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ, iar ziua următoare, în 13 decembrie, a fost făcută propunerea de arestare preventivă a infractorului, informează subinspectorul de poliţie Cecilia Dăneţ, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Pentru a nu deveni victimele hoților din locuințe, polițiștii le recomandă proprietarilor să aibă mai mare atenție la securizarea imobilului. Închiderea ferestrei, atunci când suntem plecați, de exemplu, poate face diferența între o locuință sigură și una în care hoții sunt practic invitați „să vină în vizită”.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/