Spania 1.72 și Uruguay 2.20 – cele mai mari cote din lume, numai la Mozzart Bet!

Pentru partidele din cadrul EURO și Copa America, Mozzart Bet ne-a pregătit cele mai mari cote din lume! Iată evenimentele din oferta de azi!

Croația – Spania (ora 19.00) cota 1.72

De la 19.00 de pe stadionul Parken din Copenhaga, două dintre pretendentele la EURO, Croația și Spania luptă pentru un loc în sferturile EURO.

Cele două formații s-au întâlnit pentru prima dată în 1994 într-o partidă amicală câștigată de Croația, iar de atunci s-au mai duelat de șapte ori și spaniolii au avut câștig de cauză în patru dintre dueluri.

După debutul ezitant de la acest european, iberici pare că și-au regăsit forma odată cu revenirea lui Sergio Busquets, care a fost ținut departe de teren din cauza infecției cu SARS-CoV-2.

*La Mozzart Bet poți câștiga în fiecare zi pe perioada EURO 2000 lei. Ai șanse chiar și dacă pierzi biletul!

Uruguay – Paraguay (ora 3:00) cota 2.20

Noapte albă pentru iubitorii fotbalului spectacol. Mâine dimineață de la 03:00 Uruguay și Paraguay luptă pentru poziția secundă din grupa A de la Copa America.

Partida se va disputa pe superbul stadion al celor de la Botafogo din Rio de Janeiro.

Cele două s-au întâlnit în 75 de partide, dintre care Uruguay deține palmaresul mai bun cu 32 de victorii, spre deosebire de Paraguay cu 25.

*Mozzart Bet răsplătește cu 24 de beri orice bilet câștigat cu o cotă totală de minim 24, pe care se regăsește cel puțin un meci de la EURO.

 

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.