Spălătorie ecologică, unică în Caraș-Severin! Unde este amplasată?

Unul dintre serviciile de care ducea lipsă județul se referă la o spălătorie care să corespundă standardelor de concurență care există pe piață. Unii cărășeni băteau drumul până la Timișoara, însă acum problema s-a rezolvat.

Caransebeșul are din aceste zile spălătorie ecologică, singura din întreg județul Caraș-Severin. Astfel, gugulanii nu mai trebuie să bată drumul până la Timișoara pentru a-și spăla sau curăța hainele delicate.

Consiliul Local și societatea conexă Gugulania Land au deschis curățătoria și spălătoria pentru articole textile, haine de piele, blană, țesături delicate și lenjerie chiar în centrul civic, lângă casieria Serviciului de Impozite și Taxe Locale.

Spălătoria folosește tehnologia LAGOON, un sistem de spălare în apă (spălare, curățare umedă) folosind detergenți biodegradabili, ce cuprinde un set de echipamente speciale, dotate cu programe corespunzătoare articolelor supuse spălării și curățării.

Un serviciu necesar în municipiul Caransebeș pentru cetățeni. Inițiativa noastră de a crea această unitate de prestări servicii are mai multe argumente: necesitatea pe piața serviciilor din urbea de pe Timiș și Sebeș, crearea unor locuri de muncă și am dorit să dăm dovadă că avem prețurile cele mai mici din tot Banatul, că în Caraș-Severin există o spălătorie umedă, ecologică, care să protejeze textilele, îmbrăcămintea, astfel încât să se asigure și calitatea la fiecare spălare. Sunt prețuri și pe kilogram pentru lenjerii, și nu numai, și prețuri pentru spălare individuală gen: paltoane, blănuri, cămăși, rochii”, a menționat Marcel Vela, primarul Caransebeșului.