Sorin Grindeanu s-a întors printre social-democrați! Liderii de la București să se uite foarte atent la PSD Timiș!

Președintele Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) a fost prezent la CEx-ul PSD Timiș, de unde le-a transmis un mesaj foarte tranșant celor care se luptă pentru a prelua șefia PSD!

Sorin Grindeanu a încheiat doar teoretic socotelile cu politica. Excluderea din PSD și preluarea funcției de președinte ANCOM l-au ținut departe de scena politică, dar asta nu înseamnă că nu e la zi cu tot ceea ce se întâmplă în PSD. „M-a onorat invitația. Am acceptat-o și am privit-o ca pe o mulțumire pe care le-o aduc eu lor pentru faptul că au fost alături de mine și am fost o echipă într-un moment greu pentru mine și pentru partid. Practic, PSD Timiș a fost prima organizație din țară care a spus, în 2017, că PSD se îndepărtează de misiunea sa și a cerut revenirea la democrația internă de partid. Probabil, ascultându-i acum pe colegii mei, asta vor să transmită și acum celor de la București, din conducerea centrală, că partidul trebuie să se întoarcă, să revină la membrii săi, să se reapropie de cetățeni, iar cei de la București ar trebui să se uite foarte atent la PSD Timiș, pentru că PSD Timiș  este prima organizație care a spus că trebuie să stopăm răul sau să-l limităm. Prin rău neînțelegând o persoană sau un grup de persoane, ci faptul că democrația internă sau modul în care a fost condus PSD nu era cel corect. Această filială e una care trebuie să-și recâștige personalitatea. PSD Timiș trebuie să redevină acea organizație cu personalitate și care trebuie să spună da, dar mai ales să spună nu când trebuie”, a declarat Grindeanu. 

Prezența fostului premier nu pare a fi deloc întâmplătoare, mai ales că, în urmă cu doar câteva zile, Călin Dobra a renunțat la șefia filialei PSD Timiș. Sorin Grindeanu n-a dat un răspuns categoric cu privire la revenirea sa în PSD, dar în mod cert n-a exclus o astfel de variantă. „Dacă mă voi decide să revin în politică, în mod sigur voi reveni în zona de stânga, pentru că nu se poate altcumva. Dacă voi lua o decizie tranșantă de reintrare în politică, o voi face alături de cei cărora astăzi le-am mulțumit din tot sufletul că au fost alături de mine într-un moment care putea fi de cotitură pentru PSD și pentru România”, a mai spus Grindeanu.