Sorin Grindeanu: „Oriunde aș merge, Timișoara rămâne acasă, alături, bineînțeles, și de Caraș”

explo 1000x200

Aflat la aniversarea înființării Consiliului Județean Timiș, premierul Sorin Grindeanu le-a declarat jurnaliștilor că Timișoara și Caraș-Severinul sunt, pentru el, locurile unde se simte acasă.

Declarația, citată de jurnaliștii de la www.impactpress.ro, a fost făcută chiar în cuvântarea de la ceremonia oficială, unde premierul a fost invitat de onoare, avându-se în vedere că acesta a fost ales președintele CJ Timiș înainte de a fi numit premier de către președintele Klaus Iohannis, la desemnarea PSD.

„Ieri (n.r. vineri) am avut bucuria de a participa la o adevărată sărbătoare a administrației județene Timiș. Împlinirea a 25 de ani de activitate la Consiliul Județean Timiș mi-a oferit ocazia să mă reîntâlnesc cu prieteni, colegi și colaboratori, alături de care am lucrat la Timișoara. E de salutat prezența partenerilor tradiționali ai județului Timiș, din țară și străinătate. Momentul a fost cu atât mai important pentru ca l-am avut alături pe fiul meu, Mihai”, a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

Marți, 11 aprilie, și Consiliul Județean Caraș-Severin își va marca festiv aniversarea.

banner 970 x 250