„Sorin Grindeanu este cărăşean, ne-am mândrit cu el“ [VIDEO]

Social-democratul Silviu Hurduzeu, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, spune că speră ca preşedintele Iohannis să desemneze un premier tot de la PSD şi că rămâne prieten cu Sorin Grindeanu.

Şedinţa de Consiliu Judeţean de joi a fost prilej şi de declaraţii politice. Şi cum preşedintele face mereu declaraţii despre desfăşurarea şedinţei, acesta a fost întrebat de jurnalişti şi despre situaţia politică actuală din România.

„Sper ca preşedintele Klaus Iohannis să desemneze un premier din rândul Partidului Social Democrat, astfel încât, într-un termen cât mai scurt, PSD să meargă cu propunerile pentru un nou Guvern în Parlamentul României, unde sunt convins că va avea o majoritate”, a declarat Silviu Hurduzeu.

Întrebat dacă Sorin Grindeanu rămâne în PSD, Hurduzeu a spus că şi fostul premier şi cei care l-au susţinut ar trebui să rămână în partid. „Parlamentarii PSD Caraş-Severin au procedat în funcţie şi de solicitările care au venit din teritoriu. Pentru că şi preşedintele Consiliului Judeţean, şi consilierii judeţeni şi locali, şi primarii, şi parlamentarii, ulterior, au fost trimişi, fiecare unde am fost votaţi, prin votul cetăţenilor. Şi, în această perioadă, am primit cu toţi semnale din partea membrilor, simpatizanţilor şi a celor care ne-au votat. Neparticiparea la vot a parlamentarilor PSD din Caraş-Severin a fost o consecinţă a acestei stări de fapt din judeţul Caraş-Severin. Pentru că a existat un dialog între parlamentari, conducerea partidului, şi marea masă a membrilor de partid, care au spus că aşa e bine să se procedeze. Până la urmă, Sorin Grindeanu este cărăşean, ne-am mândrit cu el, şi nu puteam acum să avem o altă poziţie! Sunt prieten cu Sorin Grindeanu, am fost şi voi fi. Însă, să ştiţi că au fost momente când ne-am certat din motive politice!”, a mai declarat Silviu Hurduzeu.

YouTube video