„Îmi cer scuze că am susținut Guvernul!”

Vicepreședintele PNL la nivel național, și candidatul USL la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin și-a manifestat public regretele față de modul în care Guvernul PDL a condus țara. Afirmațiile acestuia au fost susținute și de președintele liberal la nivel de județ, care l-a numit pe Băsescu un președinte „care a uitat de țară”.

Lansarea candidaților USL de la Caransebeș, a fost presărată de câteva declarații politice, care au readus în prim-plan ruptura ce a avut loc în Partidul Democrat Liberal, în această primăvară. Sorin Frunzăverde, candidatul USL la președinția Consiliului Județean, a declarat cu această ocazie că regretă că a avut vreo tangență cu Guvernul care a condus țara, în perioada lui Emil Boc. „Îmi pare rău și îmi cer scuze că am susținut un astfel de Guvern, dar m-am revanșat aflându-mă astăzi, alături de Marcel Vela”, a declarat liderul Uniunii Social-Liberale.

Și președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, ține să le reamintească oamenilor faptul că la Reșița a început cutremurul de pe scena politică și că, la fel ca în 1989, Banatul a dat startul unei Revoluții pe scena politică din România, finalizată cu schimbarea guvernării Boc. „S-a întâmplat ca un președinte care a uitat de țară să mă desprată de Sorin Frunzăverde, după ce în anul 2005, ne aflam împreună pe aceeași scenă din Pipirig”, a declarat Marcel Vela, referindu-se la ruperea Alianței D.A., inițiată de Traian Băsescu.

Comments

  1. cetateanul incomod says:

    Mai sa fie! Ce o sa fie? O sa fie o nebunie!!!! Sa intelegem ca Banatul are capitala in Caransebes si ca domniile voastre sunteti succesorii lui Laszlo Tokes? Mai,mai, eu va tot explic ca acest ,,cutremur de pe scena politica,, e cauzat de o explozie subterana antropica, iar ca urmare a acestei explozii energia eliberata declanseaza valuri seismice , produce modificari antropice si pierderi economice.
    Asa ca, dragilor, ,,cutremurul de pe scena politica,, nu l-ati cauzat voi , iar resentimentele voastre actuale sunt consecinta aspiratiilor voastre politice si a dorintelor acerbe de suprematie.
    Nu vi se pare ca uitati ceva????? ORICE CUTREMUR E URMAT DE O REPLICA A ACESTUIA, DE MULTE ORI MAI PUTERNICA , CARE VA ZGUDUI CU SIGURANTA SCENA VOASTRA POLITICA.
    Asa ca mai, mai, atentie la exploziile subterane antropice!