Soluții la schimbărilor climatice, propuse de ABA Banat

acumulare lac artifical aba banat
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Reumidificarea zonelor umede, refacerea câmpiilor naturale și plantarea de culturi rezistente la secetă sunt soluțiile propuse deABA Banat pentru combaterea schimbărilor climatice.

Apele Române Banat este partener în campania WaterWiseEU, al cărei slogan este „Să privim apa altfel”. Inițiativa a fost lansată Comisia Europeană, Ministerul Mediului și Administrația Națională Apele Române.

„Trebuie să folosim apa mai eficient și, de asemenea, să folosim mai puțină apă în zonele în care aceasta este rară. Natura deține cheia rezistenței la secetă. Putem aduce îmbunătățiri peisajelor, astfel încât acestea să capteze și să elibereze apa mai eficient și, în acest mod, să deturnăm evoluția secetelor”, transmite ABA Banat.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Schimbările climatice, combinate cu gestionarea defectuoasă și consumul excesiv, alimentează secete mai lungi, mai dure și mai frecvente în Europa și pe glob. Acestea fac ravagii în producția de alimente și energie, biodiversitate, silvicultură și infrastructura de transport.

 

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/